Metalbird XXS roodborst 3-pack

Artikel Nr.
97745
Op voorraad
€29,99 Ledenprijs €26,99

Heb jij een favoriete boom, in de tuin of voor je deur? Of heb je een saaie schutting of balkon? Maak je leven mooier met een Metalbird vogel-silhouet. Een trapje en een stevige hamer is alles wat je nodig hebt om je eigen Metalbird een mooi plekje te geven. Ze zijn met laser uitgesneden uit corten staal, wat een mooi roestlaagje geeft, maar niet doorroest. Metalbirds zijn niet schadelijk voor je boom. De Metalbirds zijn ontworpen door Nieuw Zeelander Phil Walters, samen met Nederlander Henk Lakeman. Deze drie kleine Metalbirds kun je als versiering, maar ook als ophangsysteempje ge bruiken voor bijvoorbeeld een voedersilo!

Metalbird is ook een origineel relatiegeschenk, sinterklaas- of kerstcadeau! Hij zit verpakt in een handige cadeauverpakking die zo op de post kan.

De drie vogeltjes (uil, specht en roodborst) zijn ongeveer even groot. Ze zijn gemaakt van 3 mm dik cortenstaal. Het roodborstje is 90 mm breed en 80 mm hoog. Het uiltje is 90 mm breed en 110 mm hoog. En de kleine specht meet 80 mm in de breedte en 125 mm in de hoogte.

Meer informatie
Materiaal Metaal
Klantbeoordelingen
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Metalbird XXS roodborst 3-pack