Mijn eerste moestuin

Artikel Nr.
0114547
Op voorraad
€18,95 Ledenprijs €17,05

Een heerlijk tuinboek voor kinderen vanaf 9 jaar! Eten uit je eigen moestuin is lekker, gezond en leuk. Dit boek leert je hoe je een eigen moestuin kunt aanleggen en onderhouden. Ook geschikt voor natuuronderwijs en schooltuinprojecten.

In de lente begin je met zaaien en planten, in de zomer verzorg je je plantjes en kun je al snoepen van worteltjes, aardbeien en bessen. In de herfst maak je heerlijke salades van groente uit je eigen tuin. En zelfs in de winter kun je verse groente kweken. Natuurlijk wordt er uitgelegd welke planten je kunt kiezen en hoe je ze moet laten groeien. Ook vind je ontwerpen voor grote en kleinere tuinen en zelfs voor een mini-tuin op het balkon.

Eten uit je eigen moestuin is goed voor het milieu. Je gebruikt geen gif om ongedierte uit je tuin te houden. Je hebt geen zakjes of tasjes nodig om de groente mee naar huis te nemen. Je oogst zoveel als je nodig hebt en hoeft dus geen eten weg te gooien.

Eerder verschenen in een reeks over tuinieren voor kinderen: 'Mijn eerste tuinboek' voor kinderen vanaf 5 jaar, 'Mijn eerste moestuin' voor kinderen vanaf 9 jaar, 'Tijdreis in je eigen tuin' voor kinderen vanaf 12 jaar.

Meer informatie
ISBN 9789050114547
Auteur Bram Wolthoorn, Roger Klaassen
Taal Nederlands
Pagina's 120
Publicatiedatum 2014
Uitgever KNNV
Uitvoering Paperback
Klantbeoordelingen
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Mijn eerste moestuin