Minigids Wad- en kustvogels

Artikel Nr.
0116916
Op voorraad
€6,95 Ledenprijs €6,25
Apple Pay

Let op, het gaat hier om een uitvouwkaart.

Deze Minigids Wad- en kustvogels helpt je bij het herkennen van meer dan 80 vogelsoorten die je tegen kunt komen langs de kust boven zee, in de branding, op het strand, op het wad en in de duinen. Een handzame gids voor wandelingen en vogelkijktochten. Met prachtige illustraties van Elwin van der Kolk.

De Nederlandse kust is een bijzonder landschap: groot, gevarieerd en rijk aan vogels. Vanaf Zeeland tot en met de Wadden vind je maar liefst driehonderd kilometer aan stranden, kwelders, duinen, zeearmen en slikken, waar talloze vogels voedsel zoeken, rusten en broeden. Je kunt dus langs wad en kust het hele jaar door genieten van vogels!

Symbolen: ♂ man ♀ vrouw ☼ zomer T winter
De illustraties laten het volwassen mannetje in broedkleed zien, tenzij anders aangegeven. Kleuren en patronen kunnen in andere seizoenen valer of zelfs afwezig zijn. De vogels zijn niet op schaal afgebeeld. De vermelde lengte is van kop tot staart, van sommige soorten is ook de spanwijdte vermeld. De seizoenen geven aan wanneer de kans het grootst is om de soort te zien.

Meer informatie
ISBN 9789050116916
Auteur Maureen Kemperink
Taal Nederlands
Pagina's 16
Publicatiedatum Juni 2019
Uitgever KNNV Uitgeverij
Uitvoering Paperback
Klantbeoordelingen Klik hier om reviews te lezen
Bekijk Ook...