Nagelkruid Mrs. Bradshaw - 8 pack

Artikel Nr.
802328
€19,99 Ledenprijs €17,99

Een mooie groenblijvende vaste plant met karmijnrode bloemen, welke bijen aantrekken. Deze bloemen steken op een lange stengel boven het bladerdek uit. Een borderplant voor een niet te droge, voedzame maar goed gedraineerde grond. Daarbij komt dat hij graag in de zon staat. Maar op het noorden doet hij zeker niet minder zijn best. Voor een goede groei en bloei is het verstandig om de 4 jaar de plant even te scheuren en opnieuw te planten. 

Planten zijn een belangrijk onderdeel van een diervriendelijke tuin. Ze dragen bij aan een tuin waar tuindieren kunnen schuilen, eten, drinken en nestelen. Dit is niet alleen goed voor de tuindieren, maar ook nog eens leuk om te zien! Ook insecten zijn belangrijk in jouw tuin. Ze helpen bij de bestrijding van bladluis en bestuiven de bloemen, kruiden en fruitbomen. Je kunt de insecten in je tuin helpen door een insectenhuis op te hangen.

Onze planten zijn seizoensproducten en zijn helaas niet jaarrond beschikbaar. De planten worden tijdens het transport beschermd door een passende verpakking en een klein slokje water.

Meer informatie
Latijnse naam Geum Mrs Bradshaw Avens
Winterhard Ja
Meerjarig Ja
Maximale hoogte 50 cm
Pot formaat P9 (Ø 9cm)
Verpakkingseenheid 8
Planten per m2 8
Plantkleur Rood
Positie in tuin Voor
Grondsoort Alle grondsoorten
Plantmaanden Mei, Jun., Jul., Aug., Sep.
Bloeimaanden Jun., Jul., Aug., Sep.
Standplaats Halfschaduw, Zon
Klantbeoordelingen Klik hier om reviews te lezen

De bundel bevat:

  • Nagelkruid Mrs. Bradshaw 8 keer Nagelkruid Mrs. Bradshaw