Natuurpunt agenda & kalender voordeelpakket 2021

Artikel Nr.
99901
Op voorraad
Speciale prijs €22,49 Prijs €24,98

Natuurpunt kalender 2021
De Natuurpunt kalender 2021 is een verzameling van 13 adembenemende natuurfoto’s van de lens van bekende natuur- en landschapsfotografen.

De kalender is overzichtelijk ingedeeld en bevat voldoende schrijfruimte. Alle dagen van de week beschikken over dezelfde ruimtes. Voorzien van weeknummervermelding, feestdagen en ophangoog.

Met het bestellen van de Natuurpunt kalender heeft u niet alleen een steuntje voor het geheugen, maar u ondersteunt ook de goede doelen van Natuurpunt! Ook leuk als cadeautje.

Natuurpunt agenda 2021
Met de Natuurpunt agenda 2021 haalt u elke week een prachtige natuurfoto in huis, van de beste kwaliteit. Alle foto's zijn met zorg en passie gemaakt door de meest enthousiaste fotografen die respect hebben voor de natuur.

Onze agenda is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een luxe uitstraling. U heeft veel schrijfruimte en de landelijke feestdagen zijn al voorgedrukt. Door het prettige formaat is de agenda handig voor op uw bureau of om altijd bij u te hebben. De schrijfbaarheid is verbeterd door het FSC papier. Elke foto is voorzien van sfeervolle en leerzame tekst. Kortom: een must voor elke vogel- en natuurliefhebber! Uiteraard perfect om cadeau te doen.

  • Indeling: 1 week per pagina inclusief weeknummers
  • Inclusief feestdagen, maanstanden en zomer- en wintertijd
  • Luxe harde kaft met gesloten binding
  • Inclusief leeskoordje
  • Formaat 215x160 mm
Klantbeoordelingen
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Natuurpunt agenda & kalender voordeelpakket 2021