Vetbollen met insecten - 6 stuks

Artikel Nr.
10252
Op voorraad
€1,79 Ledenprijs €1,79
  • Koop 6 voor € 1,59 en bespaar 11%
  • Koop 10 voor € 1,49 en bespaar 17%

Ledenprijs

  • Koop 6 voor € 1,59 en bespaar 11%
  • Koop 10 voor € 1,49 en bespaar 17%

Veel tuinvogels zijn verzot op insecten. Met de Natuurpunt vetbollen met insecten worden tuinvogels voorzien van de benodigde energie in de vorm van hoogwaardig vet, maar ook het hoogwaardige eiwit van insecten. De vetbollen met insecten kenmerken zich door de toevoeging van een ongekend rijke zadenmix met o.a. hele zonnepitten, gepelde zonnepitten, gierst, gebroken mais en gebroken pinda’s. Dit maakt de bol bijzonder geliefd bij zadenliefhebbers zoals mussen, boomklevers en groenlingen!

De unieke samenstelling van de Natuurpunt vetbollen zorgt ervoor dat ze bij extreme kou zacht genoeg blijven. In ze zomer zijn ze, mits in de schaduw geplaatst, ook prima te gebruiken. Door het hoge vetgehalte zijn de vetbollen goed waterafstotend, zo zijn ze ook in regenachtige periodes te gebruiken. 

De vetbollen van Natuurpunt worden niet meer in een netje aangeboden om onnodig zwerfvuil te voorkomen. Vetbollen in netjes worden namelijk direct in de boom of aan een schutting opgehangen en belanden, nadat ze leeg zijn, helaas veelvuldig in de natuur. Indien men vetbollen aanbiedt in een duurzame vetbollenhouder is dit minder belastend voor het milieu.

Meer informatie
Type voer Vetbollen
Gewicht 570g
Calorieën per 100 gr 491
Klantbeoordelingen
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Vetbollen met insecten - 6 stuks