Vette aanbiedingen voor vogels!

Helaas bestaan er nog veel misverstanden over het bijvoeren van vogels in de zomer. Zo wordt het voeren van vetproducten vaak afgeraden in de zomer, maar dat is ten onrechte. Vet voeren kan prima in de zomer, want ook in de natuur eten onze tuinvogels in de zomermaanden volop plantaardige en dierlijke vetten. Bijvoorbeeld de vetrijke pitten van rijpe dennenappels of het orgaanvet van kadavers. Het is zelfs een belangrijke en snelle energieleverancier in een periode dat het broeden en grootbrengen van de jongen hard werken is voor de vogelouders. Zorg er wel voor dat je vetvoer op een plek in de schaduw hangt, zodat het niet gaat smelten.

Wil je altijd op de hoogte blijven van onze nieuwste producten en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van de Natuurpunt Winkel.

7 producten

per pagina