Swarovski PA-i6s adapter t.b.v. iPhone 6s

Niet op voorraad

De PA-i6s adapter van Swarovski Optik maakt het mogelijk om snel en accuraat jouw close up waarnemingen vast te leggen met je iPhone 6s (let op: niet de iPhone 6). De adapter kun je snel en gemakkelijk monteren op diverse telescopen en verrekijkers van Swarovski Optik. In combinatie met de juiste, passende ring (apart bestellen) creëer je in een handomdraai een unieke mogelijkheid om te fotograferen en video's te maken met jouw iPhone. Zodra je de passende ring verwijdert, heb je nog steeds een luxe en duurzame aluminium case die jouw iPhone veel bescherming biedt voor dagelijks gebruik. Er wordt een luxe draagkoord bijgeleverd.

Er zijn ringen verkrijgbaar voor onder meer: ATS/ATM telescopen, ATX/STX telescopen, EL32 / SLC 42 verrekijkers.

U plaatst een review over:Swarovski PA-i6s adapter t.b.v. iPhone 6s