Meopta MeoPro 10X32 HD

Artikel Nr.
96482
Op voorraad
€529,00 Ledenprijs €476,10

De MeoPro HD 32mm verrekijker serie levert uitstekende prestaties voor een concurrerende prijs. Alle MeoPro HD verrekijkers worden met de hand gebouwd en samengesteld uit hoogwaardige componenten in de Meopta fabrieken. Dit staat garant voor optische perfectie en betrouwbare prestaties in het veld.

HD-prestaties in een compacte, lichtgewicht verrekijker. De MeoPro HD 32mm verrekijker is perfect voor het observeren van de natuur in high-definition. Grote oculairen en 32mm HD fluoride objectieven geven deze kijker een zeer helder en contrastrijk beeld. De ergonomisch gevormde rubberen bekleding beschermt de lichtgewicht magnesium behuizing en zorgt voor veel comfort in het veld. Fluoride (HD) objectieven te elimineren chromatische aberraties (kleurranden) en leveren levendige, haarscherpe beelden met exceptionele helderheid. MeoBrightTM multi-coatings staan garant voor een uitstekende 99,7% lichttransmissie per lensoppervlak terwijl MeoShieldTM coating op de uitwendige lensdelen de lensoppervlakken beschermt tegen krassen en slijtage.

10x32 - Breed gezichtsveld van 128m. De hogere vergroting maakt het mogelijk om de natuur in detail op grotere afstanden te observeren. Een uitstekende keuze voor het open veld, kustlijn en bergachtige gebieden.

Meer informatie
Objectiefdiameter 32 mm
Vergroting 10x
Klantbeoordelingen
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Meopta MeoPro 10X32 HD
Bekijk Ook...