Bloedooievaarsbek - 8 pack

Artikel Nr.
80376
Niet op voorraad
€22,99 Ledenprijs €20,69

Deze laag bloeiende plant komt van oorsprong uit de bergen en is zeer geschikt voor de rotstuin als ‘voegenvuller’ in een stapelmuur of tussen stenen. Heeft een matig voedselrijke, licht vochtige bodem en een licht beschaduwde standplaats nodig.

Vanwege zijn geringe hoogte staat deze plant het beste aan de rand van de border en vormt hij een mooie bloemrijke bodembedekker die vele insecten aantrekt. De ooievaarsbek blijft groen tijdens de wintermaanden.

Onze planten zijn seizoensproducten en zijn helaas niet jaarrond beschikbaar. Onze planten worden verstuurd vanaf ons eigen veld en worden tijdens het transport beschermd door een passende verpakkingen en een klein slokje water.

Planten zijn belangrijk in een tuindiervriendelijke tuin. Ze dragen bij aan een tuin waar uw tuindieren kunnen schuilen, eten, drinken en nestelen. Dit is niet alleen goed voor uw tuindieren, maar ook nog eens leuk om te zien! Ook insecten zijn belangrijk in uw tuin. Ze helpen met de bestrijding van bladluis en bestuiven de bloemen, kruiden en fruitbomen. Je kunt de insecten in uw tuin helpen door een insectenhuis op te hangen.

Meer informatie
Latijnse naam Geranium sanguineum var. Striatum
Winterhard Ja
Meerjarig Ja
Maximale hoogte 20 - 25 cm
Pot formaat P9 (Ø 9cm)
Verpakkingseenheid 8
Planten per m2 8
Plantkleur Roze
Plantmaanden Mei, Jun., Jul., Aug., Sep.
Bloeimaanden Mei, Jun., Jul., Aug.
Standplaats Halfschaduw, Zon
Dier Bij, Insecten, Vlinder
Klantbeoordelingen
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Bloedooievaarsbek - 8 pack
Bekijk Ook...