Merk

Taal (8)
         Engels (7)
         Nederlands (1)

Het geheime netwerk van de natuur
ANWB Insectengids
Nog meer vogels
Uilen
Uilen en roofvogels van Europa

Met het aanbod aan excursiemateriaal van Natuurpunt ga je goed voorbereid op ontdekkingstocht in de natuur. Herken flora en fauna met onze ruime collectie zoekkaarten, of kijk eens bij het aanbod aan zaklampen en batdetectoren. Daarmee zal geen vleermuis meer aan je aandacht ontsnappen. Maar ook het herkennen van vlinders wordt eenvoudig, met vlindernetten in verschillende kleuren en maten.

Muizenval type Trip-Trap

De muizenval Trip Trap is dé diervriendelijke wijze om een muis te vangen. Plaats iets lekkers ac..

Bijen in de tuin - Zoekkaart

In een tuin met bloemen vliegen al snel bijen rond. En meer dan je denkt! In een tuin kunnen makk..