Merk

Nederlands (3)

Het dwarse vogelboek
Minigids Eetbare bloemen
Welke boom is dat? Nieuwe versie
Veldgids Europese zoogdieren

Met het aanbod aan excursiemateriaal van Natuurpunt ga je goed voorbereid op ontdekkingstocht in de natuur. Herken flora en fauna met onze ruime collectie zoekkaarten, of kijk eens bij het aanbod aan zaklampen en batdetectoren. Daarmee zal geen vleermuis meer aan je aandacht ontsnappen. Maar ook het herkennen van vlinders wordt eenvoudig, met vlindernetten in verschillende kleuren en maten.

Bijen in de tuin - Zoekkaart

In een tuin met bloemen vliegen al snel bijen rond. En meer dan je denkt! In een tuin kunnen makk..

British Owls And Owl Pellets

Covers the five resident species of owls in Britain. Information on hunting and food chains and d..