Optiek

Een verrekijker of telescoop koop je niet elke dag en moet dan ook voldoen aan je verwachtingen op lange termijn. Natuurpunt selecteerde verrekijkers of telescopen welke garant staan voor het ultieme waarnemingsgenot. We bieden een ruime keuze aan zodat elke natuur en vogelliefhebber hier zijn gading vindt: van onze eigen Natuurpunt verrekijkers tot kijkers van Kite, Leica, Meopta, Pentax, Swarovski Optik en Zeiss. Zowel de beginnende als de gevorderde liefhebber kan bij ons terecht. Bekijk hier ons assortiment telescopen en accessoires.

Om je keuze te vergemakkelijken en je wegwijs te maken in het aanbod geven we hier enkele tips om rekening mee te houden: Waarvoor wens je de kijker te gebruiken? Hoe vaak ga je ermee aan de slag? Wat is de vergrotingsfactor? Hoe is de helderheid bij slecht licht? Wat is de dichtste focusafstand? Kan je vlot scherpstellen van 5 naar 100 meter? Is de kijker waterproof? Robuustheid?

Het materiaal voldoet aan strenge kwaliteitsvoorwaarden en je geniet van een jarenlange garantie. Mocht je toch iets voorhebben met je toestel voorzien de leveranciers een goede dienst na verkoop.

Filteren

3 producten

per pagina
 1. Leica Monovid 8x20
  Leica Monovid 8x20
  €505,00 Ledenprijs €454,50
  Toevoegen om te vergelijken
 2. Leica Trinovid HD 8x32
  Leica Trinovid HD 8x32
  €995,00 Ledenprijs €895,50
  Toevoegen om te vergelijken
 3. Leica Trinovid HD 10x32
  Leica Trinovid HD 10x32
  €995,00 Ledenprijs €895,50
  Toevoegen om te vergelijken

3 producten

per pagina