Meopta Meostar S2 82 HD ANGLED

Artikel Nr.
96484
Op voorraad
€1.809,00 Ledenprijs €1.628,10

De levertijd van deze verrekijker is enkele dagen langer dan onze standaard levertijd.

De Meostar S2 82 HD biedt het beste van wat je kunt wensen op het gebied van telescopen. Deze topklasse telescoop kan zich wat betreft beeldkwaliteit met gemak meten met de beste telescopen op de markt. De 82mm HD (APO chromatische FL-glas) objectieven leveren heldere, briljante kleuren en ultra hoge resolutie. De MeoBright 5501 lenscoatings leveren een lichttransmissie per glaselement van 99,8%. Dit resulteert in een zeer helder beeld waarmee je zelfs tijdens de meest slechte lichtomstandigheden toch een verrassend goed beeld hebt.

De grote scherpstelring maakt het zeer eenvoudig om snel scherp te stellen. De Quick release bajonet maakt het simpel om van oculair te wisselen. Dankzij de vergrendeling kan deze niet per ongeluk los raken. De S2 is uitgerust met statief adapter die direct op de meest gangbare Manfrotto statieven past. Hier hoeft dus niet nog een snel-wisselplaatje op gemonteerd te worden. De body van deze kijker is gemaakt van een aluminium/magnesium legering. Dit maakt hem zeer robuust en toch zeer licht van gewicht.

In combinatie met het 30-60x WA oculair met een constant gezichtsveld van 66 graden heb je, ongeacht de vergroting, een zeer grote kijkhoek. Meostar S2 82HD is verkrijgbaar met rechte en schuine 45° inkijk. Let op: oculair niet inbegrepen!

Meer informatie
Objectiefdiameter 82 mm
Klantbeoordelingen
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Meopta Meostar S2 82 HD ANGLED
Bekijk Ook...