Premium No Mess 12,5 kg
Berken nestkast half open
Leica Trinovid HD 10x42
Prijs: € 1.149,00

Wilt u bloemen in het voorjaar? Plant dan in het najaar bloembollen in uw tuin. De beste periode is tussen eind september en eind november, de plantdiepte is tweemaal de hoogte van de bol. Zo heeft u vaak al vroeg in het voorjaar bloeiende bloemen. Deze bloemen trekken allerlei insecten aan! Ons aanbod is afhankelijk van het seizoen.

Cottage bostuin pakket

Het cottage concept is een oude, traditionele manier om een informele tuin te creëren. De mix van..

Actieprijs: € 6,99
Cottage tuin Sierui pakket