Griend - eiland voor vogels
Vogels van het Nationaal Park Weerribben
Houtfakkel 4 stuks
KEK muursticker 'Forest Friend' Jong konijntje

Wilt u bloemen in het voorjaar? Plant dan in het najaar bloembollen in uw tuin. De beste periode is tussen eind september en eind november, de plantdiepte is tweemaal de hoogte van de bol. Zo heeft u vaak al vroeg in het voorjaar bloeiende bloemen. Deze bloemen trekken allerlei insecten aan! Ons aanbod is afhankelijk van het seizoen.

Trommelstok

De Trommelstok valt op door zijn weelderige, roodpaarse bloemen, die uit de groene knoppen versch..

Narcis martinette

De Marinette is één van de krachtigst geurende narcissen. Hij bloeit in de maand april, met zoetg..