Buzzy® Organic Andijvie gele Volhart (BIO)

82035

Zelf jouw eigen groenten, kruiden, sla of bloemen verbouwen is een superleuke bezigheid. Met de enorme range Buzzy Organic zaden, die in ons assortiment is opgenomen, is het bovendien erg eenvoudig en zit er altijd wel iets van jouw wensen bij. De verpakking is voorzien van een duidelijke zaai-instructie en bovendien geeft Buzzy Seeds een groeigarantie op al haar zaden. De Buzzy Organic zaden zijn Skal gecertificeerd. Dit garandeert de biologische teelt van de zaden. Beleef het plezier van tuinieren en proef de volle smaak van zelf geteelde groenten met de Buzzy Organic zaden.

Juni-juli direct in de vollegrond op een zaaibed of in regels zaaien. Na 3/4 weken uitplanten of uitdunnen. Andijvie is gevoelig voor kou en ‘schiet’ snel, wacht daarom even met zaaien als het ‘s nachts nog te koud is (< 10°C).

Latijnse naam Cichorium endivia
Plantmaanden Jun., Jul.
U plaatst een review over:Buzzy® Organic Andijvie gele Volhart (BIO)