Buzzy® Organic Witlof Middelvroeg (BIO)

82039

Zelf jouw eigen groenten, kruiden, sla of bloemen verbouwen is een superleuke bezigheid. Met de enorme range Buzzy Organic zaden, die in ons assortiment is opgenomen, is het bovendien erg eenvoudig en zit er altijd wel iets van jouw wensen bij. De verpakking is voorzien van een duidelijke zaai-instructie en bovendien geeft Buzzy Seeds een groeigarantie op al haar zaden. De Buzzy Organic zaden zijn Skal gecertificeerd. Dit garandeert de biologische teelt van de zaden. Beleef het plezier van tuinieren en proef de volle smaak van zelf geteelde groenten met de Buzzy Organic zaden.

Juni direct in de vollegrond in regels zaaien. Graaf de wortels in de herfst op en snijdt het blad tot 2 cm boven de kruin af. Zet de wortels rechtop in een 25 cm diepe kuil en dek ze af met aarde en stro.

Latijnse naam Cichorium intybus
Plantmaanden Jun.
U plaatst een review over:Buzzy® Organic Witlof Middelvroeg (BIO)