Het dwarse vogelboek
Minigids Eetbare bloemen
Welke boom is dat? Nieuwe versie
Veldgids Europese zoogdieren

We hebben een ruimte keuze aan planten en bloemen die speciaal zijn geselecteerd om een diervriendelijke tuin te creëren. Het aanbod planten in de webshop is afhankelijk van het seizoen.

Adderwortel

De naam adderwortel is afgeleid van de slangachtige wortel. De plant komt in Nederland in het wil..

Bijenweelde abrikoos

Bijenweelde abrikoos behoort tot een compleet assortiment van rozen die speciaal ontwikkeld zijn ..