Care Plus First Aid Basic
De tuin
Buzzy® Organic Wildbloemen mengsel  (BIO)
Buzzy® Organic Spinazie Securo  (BIO)
Buzzy® Organic Uien White Lisbon  (BIO)

We hebben een ruimte keuze aan planten en bloemen die speciaal zijn geselecteerd om een diervriendelijke tuin te creëren. Het aanbod planten in de webshop is afhankelijk van het seizoen.

Adderwortel

De naam adderwortel is afgeleid van de slangachtige wortel. De plant komt in Nederland in het wil..

Bijenweelde abrikoos

Bijenweelde abrikoos behoort tot een compleet assortiment van rozen die speciaal ontwikkeld zijn ..