Premium No Mess 12,5 kg
Leica Trinovid HD 10x42
Prijs: € 1.149,00

Zaden- & bollenpakket paars

Laat u overweldigen door de bloemenpracht van dit zaden- & bollen pakket. Het bestaat uit een..

Actieprijs: € 4,99
Zaden- & bollenpakket roze

Laat u overweldigen door de bloemenpracht van dit Zaden & bollen pakket. Het bestaat uit een ..

Actieprijs: € 4,99
Oxfam Grow Basilicum

Meer dan een derde van al het voedsel raakt vandaag verloren tussen veld en bord. Door slechte in..

Oxfam Grow Courgette

Oxfam Grow Koriander

Oxfam Grow Peterselie

Oxfam Grow Radijs

Oxfam Grow Rucola

Oxfam Grow Struiktomaat

Oxfam Grow Tuinkers

Oxfam Grow Zonnebloem

Korenbloem 25 gram (voor 12 m2 tuin)

U hoeft niet meer de deur uit om vlinders te bewonderen; met deze kleurrijke bloemen in de tuin k..