Care Plus First Aid Basic
De tuin
Buzzy® Organic Wildbloemen mengsel  (BIO)
Buzzy® Organic Spinazie Securo  (BIO)
Buzzy® Organic Uien White Lisbon  (BIO)

Met deze zaden- en bloemenmengsels creëert u een stukje natuur rondom uw eigen huis en tuin. Plant een mooie bloemenzee, kruiden of zelfs groenten.

Buzzy® Organic Bieslook Prager (BIO)

Zelf uw eigen groenten, kruiden, sla of bloemen verbouwen is een superleuke bezigheid. Met de eno..

Buzzy® Organic Broccoli groene Calabrese (BIO)

Buzzy® Organic Citroenmelisse  (BIO)