Poster in de weide - Elwin van der Kolk

Geniet van de sfeer van weidevogels in hun natuurlijke omgeving met deze prachtige wandposter. Alle veel voorkomende weidevogels zijn natuurgetrouw nagetekend door Elwin van der Kolk. Je treft ze op deze poster zoals je ze in de vrije natuur tegen kunt komen.

Elwin van der Kolk, de Nederlandse bioloog en natuurschilder, werd al op jonge leeftijd gefascineerd door de natuur om hem heen. Een groot deel van zijn jeugd bracht hij door met vogels kijken en vogels tekenen. In zijn tekeningen probeert hij de natuur op zo’n manier vast te leggen dat de kijker aangemoedigd wordt om de natuur te bewonderen en te beschermen.

De boven- en onderzijde van de poster is voorzien van een ronde houten lat. Aan de bovenkant heeft het een stevig ophangkoord. Een poster die zeker door zijn hoogwaardige afwerking erg mooi is om op te hangen in je huis of bijvoorbeeld in een schoolklas.

• Afmetingen: 100 x 75 cm
Je plaatst een review over:Poster in de weide - Elwin van der Kolk