Premium borderpakket voor vlinders

Artikel Nr.
vlinderpakket
Special Price €82,99 Prijs €96,90 Ledenprijs €82,99

Met het premium borderpakket voor vlinders ben je in één keer klaar voor een tuin vol vlinders! Dit pakket bevat de beste planten voor vlinders in je tuin en is genoeg voor 3 vierkante meter groen. Het groen in de tuinen neem ieder jaar steeds verder af en met dit pakket kan jij je steentje bijdragen aan een betere en groenere wereld.

Vlinderborder

Wat bevat dit pakket?

A) 8x Gele zonnehoed:

De gele zonnehoed mag niet ontbreken in de vlindertuin. Mooie bloemen en een statige plant die een hoogte van zo’n 60 cm kan bereiken. Deze plant komt het best tot zijn recht wanneer hij met meerdere exemplaren bij elkaar staat. Hij stelt niet veel eisen aan de grond.

B) 8x IJzerhard:

De naam ijzerhard heeft te maken met de tamelijk harde stengel, die maar moeilijk af te snijden is. Een groep geeft het mooiste effect: voorbijgangers blijven staan om ernaar te kijken en bijen en vlinders zullen af en aan vliegen. Met een maximale hoogte van 1.5 meter kan ijzerhard een behoorlijk blikvanger in de tuin worden

C) 2x Vlinderstruik Buddleja davidii Nanho Blue:

Buddleja davidii 'Nanho Blue' is een medium hoge vlinderstruik met nectarrijke blauw/paarse bloemtrossen. In de volle zon zal deze vlinderstruik een maximale hoogte van 150 cm bereiken en zullen de bloemen vol nectar voor de vlinders komen.

D) 8x Nagelkruid 'Mrs. Bradshaw':

Een mooie groenblijvende vaste plant met karmijnrode bloemen, welke bijen en vlinders aantrekken. Deze bloemen steken op een lange stengel boven het bladerdek uit. Een borderplant voor een niet te droge, voedzame maar goed gedraineerde grond. Daarbij komt dat hij graag in de zon staat.

E) 8x Orchideeprimula:

De Orchideeprimula is een voorjaarsbloeier. De rode knoppen zijn een lust voor het oog. Later in het seizoen komen de rode knoppen tot bloei en vormen ze prachtige lila bloemen. De openstaande aren zijn aantrekkelijk voor vlinders en hommels.

F) 8x Lavendel:

Deze heerlijk geurende plant wordt erg graag bezocht door vlinders, bijen en hommels. Hij bloeit in de warmste zomermaanden en groeit op vrijwel elke goed doorlatende grond.

Meer informatie
Winterhard Ja
Meerjarig Ja
Verpakkingseenheid 3 vierkante meter
Klantbeoordelingen Klik hier om reviews te lezen

De bundel bevat:

  • Nagelkruid Mrs. Bradshaw 8 keer Nagelkruid Mrs. Bradshaw
  • Vlinderstruik Buddleja davidii 'Nanho Blue' 2 keer Vlinderstruik Buddleja davidii 'Nanho Blue'
  • Gele zonnehoed 'Goldsturm' 8 keer Gele zonnehoed 'Goldsturm'
  • Lavendel 8 keer Lavendel
  • IJzerhard 8 keer IJzerhard
  • Orchideeprimula 8 keer Orchideeprimula