Premium eiwitrijke insecten mix

Artikel Nr.
10995
Op voorraad
€18,99 Ledenprijs €17,09
Apple Pay

Deze premium eiwitrijke insectenmix is een perfecte combinatie van eiwit-, calcium- en calorierijk vogelvoer. De ingrediënten bestaande uit vettraktaties met insecten, zwarte zonnebloempitten en calciumwormen vormen een perfecte mix voor jouw tuinvogels.

Veel tuinvogels zijn gek op insecten! Calciumwormen zijn de larven van de black soldier fly. Hun naam zegt het al, ze zitten boordevol met calcium. Zwarte zonnebloempitten staan bekend om het hoge vetgehalte.

De vettraktaties met Insecten zijn zelfs uniek te noemen. Het vet in deze traktaties bestaat uit insectenolie. Dit ingrediënt is veel duurzamer te produceren en daarmee is deze delicatesse voor vogels niet alleen calorie- en eiwitrijk, maar ook goed voor het milieu. Door de combinatie van de juiste ingrediënten vormt de Premium insectenmix een goede voedingsbasis voor vogels het hele jaar door zowel op een voedertafel als in een voedersilo.

Inhoud: 2,5 kg

Meer informatie
Type voer Levend voer
Analytische bestandsdelen Ruw eiwit 12.9%, ruw vet 25.5%, ruwe celstof 4.7%, ruw as 2.1%.
Samenstelling Vettraktaties met insecten (tarwemeel, tarwezetmeel, insecten vet, insecteneiwit) zwarte zonnebloempitten en calciumwormen (10%)
Calorieën per 100 gr 450
Geschikt voor Voedersilo, Voedertafel
Klantbeoordelingen Klik hier om reviews te lezen
Bekijk Ook...