Rosa Bijenweelde lichtrood - kale wortel (5 stuks)

Artikel Nr.
B-80489-5
€39,99 Ledenprijs €35,99

Bijenweelde lichtrood behoort tot een compleet assortiment van rozen die speciaal ontwikkeld zijn voor bijen. In totaal zijn er 6 verschillende kleuren verkrijgbaar.

Door de enkele bloem is de nectar goed bereikbaar voor de bijen. De rozen hebben een compacte groeiwijze en een mooi glanzend groen blad. De bloei is enorm rijk met een fraaie opgaande bloem waarin de meeldraden een prachtig contrast vormen. Hij is als licht geurend geclassificeerd.

Bijenweelde lichtrood is makkelijk te onderhouden, hij laat elk type snoei toe. Bijenweelde lichtrood wordt toegepast in perken, borders en bloembakken en laat zich goed combineren met andere planten waaronder bloemenmengsels, heesters en vaste planten.

Deze rassen hebben een goede weerstand tegen echte meeldauw en sterroetdauw

  • Bloeimaanden: juni-oktober
  • Groeihoogte: ca. 40-60 cm
  • Breedte: ca. 40-60 cm
  • Bloem doorsnede: ca. 3 cm
  • Plantafstand: ca. 5 st. per m2

Planten zijn een belangrijk onderdeel van een diervriendelijke tuin. Ze dragen bij aan een tuin waar tuindieren kunnen schuilen, eten, drinken en nestelen. Dit is niet alleen goed voor de tuindieren, maar ook nog eens leuk om te zien! Ook insecten zijn belangrijk in jouw tuin. Ze helpen bij de bestrijding van bladluis en bestuiven de bloemen, kruiden en fruitbomen. Je kunt de insecten in je tuin helpen door een insectenhuis op te hangen.

Onze planten zijn seizoensproducten en zijn helaas niet jaarrond beschikbaar. De planten worden tijdens het transport beschermd door een passende verpakking en een klein slokje water.

Meer informatie
Latijnse naam Rosa Bijenweelde Lichtrood
Winterhard Ja
Meerjarig Ja
Maximale hoogte 60 cm
Pot formaat Kale wortel
Verpakkingseenheid 5
Planten per m2 5
Plantkleur Rood, Roze
Positie in tuin Midden, Achter
Grondsoort Alle grondsoorten
Plantmaanden Jan., Feb., Mar., Apr.
Bloeimaanden Jun., Jul., Aug., Sep., Okt.
Standplaats Halfschaduw, Zon
Klantbeoordelingen Klik hier om reviews te lezen

De bundel bevat:

  • Rosa Bijenweelde lichtrood - kale wortel 5 keer Rosa Bijenweelde lichtrood - kale wortel