SingingFriend Multi FeedR wildgroen en wit
SingingFriend Multi FeedR wildgroen en wit SingingFriend Multi FeedR wildgroen en wit SingingFriend Multi FeedR wildgroen en wit SingingFriend Multi FeedR wildgroen en wit SingingFriend Multi FeedR wildgroen en wit
Artikel Nr.: 37018
Prijs:€ 14,99
Ledenprijs: € 13,49

Aantal:  Kopen
Verlanglijst     

De Multi FeedR is door het slimme design een mooi en praktisch vogelvoedersysteem. Op regenachtige dagen zorgt dit product dat het voer droog blijft. Zowel over het design als de functie van de Multi FeedR is goed nagedacht. U kunt precies wanneer u hem bij moet vullen. Dit gaat heel eenvoudig door de onderkant in één beweging los en vast te maken. De Multi FeedR beschikt over twee kokers. De ruime koker met brede sleuven is uitermate geschikt voor het voeren van vetbollen. Klikt u de nauwere koker erin met smalle sleuven dan is deze Multi FeedR ideaal voor het voeren van verschillende zadenmixen. 

Bevestig dit product met het bijgeleverde klittenband of met schroeven. 

Bied vogels geen pinda’s aan in deze half open Multi FeedR. Vogels kunnen namelijk stikken in hele pinda’s. Bied daarom dit voer altijd in een daarvoor bestemde pindasilo aan. Hier kunnen vogels geen hele pinda’s uithalen. 

Afmetingen: 18,5 x 20 x 20,5 cm