Strandkruid - 8 pack

Artikel Nr.
955158
€19,99 Ledenprijs €17,99

Helaas is deze plant momenteel uitverkocht. Bekijk hier ons volledige assortiment vaste planten en PlanetProof planten.

Rood Engels gras, ook bekend als strandkruid, heeft een groen blad en de bloem is krachtig roze van kleur. Het is een pollenvormende bodembedekker. Wanneer u hem op een doorlatende grond zet is hij goed winterhard. Het engels gras bloeit in voorjaar en zomer met dichte hoofdjes van fraaie kleine roze bloemen. De grootte van de bol heeft ongeveer een straal van 3 cm en trekt vele insecten aan.

Planten zijn een belangrijk onderdeel van een diervriendelijke tuin. Ze dragen bij aan een tuin waar tuindieren kunnen schuilen, eten, drinken en nestelen. Dit is niet alleen goed voor de tuindieren, maar ook nog eens leuk om te zien! Ook insecten zijn belangrijk in jouw tuin. Ze helpen bij de bestrijding van bladluis en bestuiven de bloemen, kruiden en fruitbomen. Je kunt de insecten in je tuin helpen door een insectenhuis op te hangen.

Onze planten zijn seizoensproducten en zijn helaas niet jaarrond beschikbaar. De planten worden tijdens het transport beschermd door een passende verpakking en een klein slokje water.

Art. nr. 80339

Meer informatie
Latijnse naam Armeria maritima Splendens
Winterhard Ja
Meerjarig Ja
Maximale hoogte 10-20 cm
Pot formaat P9 (Ø 9cm)
Verpakkingseenheid 8
Planten per m2 8
Plantkleur Roze
Positie in tuin Voor
Grondsoort Alle grondsoorten
Plantmaanden Mei, Jun.
Bloeimaanden Mei, Jun., Jul., Aug.
Standplaats Zon
Klantbeoordelingen Klik hier om reviews te lezen

De bundel bevat:

  • Strandkruid 8 keer Strandkruid