Telschrift Dieren in mijn tuin

Wat leeft er in je tuin? Van vogels tot vlinders en van spinnen tot zoogdieren: dit telschrift helpt je om alle soorten eenvoudig bij te houden. Met overzichtelijke afvinklijstjes, ruimte voor eigen notities en afbeeldingen die herkenning makkelijker maken. Handig voor op de vensterbank!

Met dit telschrift kun je eenvoudig je tuintellingen bijhouden voordat je ze digitaal invoert:

• Handige afvinklijstjes van vogels, insecten en andere tuindieren
  • Sluit aan op de landelijke tellingen van vogels, vlinders, egels
  • Met veel ruimte voor eigen notities

Al je waarnemingen kun je vervolgens makkelijk invoeren op digitale platforms zoals Tuintelling.nl of de Nationale Tuinvogeltelling. In samenwerking met de Jaarrond Tuintelling en met bijdragen van De Vlinderstichting, Vogelbescherming Nederland, EIS Kenniscentrum Insecten, Zoogdiervereniging, FLORON, RAVON en Sovon Vogelonderzoek Nederland.

Auteur Chris Shields
Taal Nederlands
Pagina's 96
Publicatiedatum 2019