Merk

Leica Trinovid HD 10x42
Prijs: € 1.149,00

Cottage bostuin pakket

Het cottage concept is een oude, traditionele manier om een informele tuin te creëren. De mix van..

Actieprijs: € 6,99
Cottage tuin Sierui pakket

Actieprijs: € 6,99
Plant-o-mat bloembak - Narcis

Deze bloembak gevuld met bio bloembollen is een ware tuininnovatie. Ideaal als u weinig tijd heef..

Plant-o-mat bloembak - Tulp

Zaden- & bollenpakket paars

Laat u overweldigen door de bloemenpracht van dit zaden- & bollen pakket. Het bestaat uit een..

Zaden- & bollenpakket roze

Laat u overweldigen door de bloemenpracht van dit Zaden & bollen pakket. Het bestaat uit een ..

Natuur vanuit de hemel

De mooiste natuurgebieden van Vlaanderen op spectaculaire wijze gefotografeerd door natuurfotogra..

Actieprijs: € 15,00
Fietsgids Oost-Vlaanderen - Lannoo's dicht bij huis gidsen

Met een Dicht-bij-huisfietsgids in de rugzak ben je meteen klaar om eropuit te trekken! Oost-Vlaa..

Actieprijs: € 5,49
Natuurpunt agenda & kalender voordeelpakket 2019

Haal nu de agende en kalender extra voordelig in huis. Bestel dit actiepakket en profiteer van ex..

Actieprijs: € 22,49
Natuurpunt agenda 2019

Met de Natuurpunt agenda 2019 haalt u elke week een prachtige natuurfoto in huis, van de beste kw..

Natuurpunt kalender 2019

De Natuurpunt kalender 2019 is een verzameling van 13 adembenemende natuurfoto’s van de lens van ..

Atlas van de Nederlandse zoogdieren

In Nederland komen maar liefst 90 soorten zoogdieren voor. Deze monumentale uitgave bundelt actue..

Actieprijs: € 24,95
Koekoek beeld van een onverwachte gast

Het blijft een fascinerend fenomeen: het koekoeksjong, parasiet in andermans nest. Vier Europese ..

Actieprijs: € 12,50
Vijver, sloot en plas

Het eerste deel van 'Vijver, Sloot en Plas' is een levendige beschrijving van allerlei aspecten v..

Actieprijs: € 14,95
Natuurpunt bio-paté voor egels

Wat eet een egel? Dat vragen veel mensen zich af. De spijsvertering van egels is ingericht op de ..