Merk

Leica Trinovid HD 10x42
Prijs: € 1.149,00

Cottage bostuin pakket

Het cottage concept is een oude, traditionele manier om een informele tuin te creëren. De mix van..

Actieprijs: € 6,99
Cottage tuin Sierui pakket

Actieprijs: € 6,99
Plant-o-mat bloembak - Narcis

Deze bloembak gevuld met bio bloembollen is een ware tuininnovatie. Ideaal als u weinig tijd heef..

Plant-o-mat bloembak - Tulp

Zaden- & bollenpakket paars

Laat u overweldigen door de bloemenpracht van dit zaden- & bollen pakket. Het bestaat uit een..

Zaden- & bollenpakket roze

Laat u overweldigen door de bloemenpracht van dit Zaden & bollen pakket. Het bestaat uit een ..

Natuur vanuit de hemel

De mooiste natuurgebieden van Vlaanderen op spectaculaire wijze gefotografeerd door natuurfotogra..

Actieprijs: € 15,00
Fietsgids Oost-Vlaanderen - Lannoo's dicht bij huis gidsen

Met een Dicht-bij-huisfietsgids in de rugzak ben je meteen klaar om eropuit te trekken! Oost-Vlaa..

Actieprijs: € 5,49
Natuurpunt agenda & kalender voordeelpakket 2019

Haal nu de agende en kalender extra voordelig in huis. Bestel dit actiepakket en profiteer van ex..

Actieprijs: € 22,49
Atlas van de Nederlandse zoogdieren

In Nederland komen maar liefst 90 soorten zoogdieren voor. Deze monumentale uitgave bundelt actue..

Actieprijs: € 24,95
Koekoek beeld van een onverwachte gast

Het blijft een fascinerend fenomeen: het koekoeksjong, parasiet in andermans nest. Vier Europese ..

Actieprijs: € 12,50
Vijver, sloot en plas

Het eerste deel van 'Vijver, Sloot en Plas' is een levendige beschrijving van allerlei aspecten v..

Actieprijs: € 14,95
Natuurpunt Vetbollen met insecten 16 x 6 stuks

De vetbollen met insecten kenmerken zich door de toevoeging van een ongekend rijke zadenmix met o..

Actieprijs: € 21,99
Vogels rond huis, in tuin en park

Vogels rond huis, in tuin en park Gerangschikt per biotoop. 40 soorten per CD, speelduur 60 min..

Actieprijs: € 9,95
Natuurpunt Voederblok startpakket

Normaal € 7,48 nu € 5,95! Naast het voederhuis Ohio bevat dit speciale pakket één Natuur..

Actieprijs: € 5,95