Crossbill Guide Wadden - de natuurgids
Prijs:€ 24,95

Aantal:  Kopen
Verlanglijst

Fraaie gids boordevol inspiratie om de Waddennatuur te verkennen In de populaire serie Crossbill Guides verschijnt nu een langverwacht deel over de Wadden – het grootste getijdengebied van zijn soort ter wereld, beroemd om zijn vogelwereld en uitgeroepen tot ‘mooiste natuurgebied van Nederland’. Deze Nederlandstalige natuurgids neemt je mee door het hele Waddengebied, zowel in tekst en beeld als in het veld, met route-app. De routes zijn met zorg samengesteld met de boswachters en andere kenners van het gebied. Ze laten je alle landschappen en hun flora en fauna verkennen – niet alleen de vogels en zoogdieren, maar ook orchideeën, vlinders en natte duinvalleien.

• De 28 beste wandel- en fietsroutes, met de beste vogel- en wildlifesites
  • Praktische info voor wadlopen, wadvogels spotten, zwerftochten maken, de kwelder zien bloeien en nog veel meer
  • Uitgebreide informatie over landschap, geschiedenis, geologie, flora en fauna

In samenwerking met Crossbill Guides Foundation. Dirk Hilbers is bioloog en de oprichter van stichting Crossbill Guides, een organisatie die publieksbetrokkenheid bij natuurbescherming wil stimuleren.

Boek
Auteur(s) Dirk Hilbers