Levende meelwormen 100 gram

Artikel Nr.
28100
Niet op voorraad
€2,99 Ledenprijs €2,79

Gezien de lange levertijden bij vervoerders kunnen we momenteel helaas geen meelwormen leveren. We kunnen hierdoor namelijk niet de kwaliteit van de meelwormen garanderen tijdens dit lange verzendingsproces. Je kunt dus momenteel helaas tijdelijk geen meelwormen bij ons bestellen. Laat je email adres achter en je wordt dan automatisch geïnformeerd als wij weer starten met de meelwormenverkoop.

Het is absoluut aan te bevelen om uw vogels meelwormen aan te bieden. Meelwormen kunnen het hele jaar door gevoerd worden. Deze delicatesse zullen maar weinig vogels kunnen weerstaan.

De wormen worden geleverd in een goed afgesloten geperforeerde verpakking. Bewaar levende meelwormen op een koele plek (5 tot 10°C) in een plastic bakje met gladde wanden. Bijvoeren is bij koele bewaring niet nodig. Meelwormen zijn levende wezens en hebben zuurstof nodig. Wij versturen de meelwormen in geperforeerde bakjes zodat ze ook tijdens transport voldoende zuurstof krijgen. Meelwormen kunnen het best bewaard worden op een koele plek (koelkast of kelder). Bij lage temperatuur schakelen ze over in een soort ‘spaarstand’ en zijn ze inactief. Ze kunnen nu lange tijd zonder voedsel, maar hebben nog steeds behoefte aan zuurstof!

ca. 800 meelwormen / 100 gram. Houdbaarheid circa 4 weken na aanschaf.

De levertijd van meelwormen is enkele werkdagen langer dan normaal. Tijdens warme dagen versturen we helaas geen levende meelwormen. We kunnen dan niet garanderen dat ze aankomen met de kwaliteit die u gewend bent. Bedankt voor uw begrip.

Meer informatie
Type voer Levend voer
Samenstelling Meelwormen
Geschikt voor Voederhuis, Voedertafel, Grondvoeren
Klantbeoordelingen
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Levende meelwormen 100 gram
Bekijk Ook...