Het dwarse vogelboek
Minigids Eetbare bloemen
Welke boom is dat? Nieuwe versie
Veldgids Europese zoogdieren

Naast de houten nestkasten hebben wij ook duurzame nestksten in ons assortiment zitten, namelijk de oersterke WoodStone nestkasten. Het materiaal van deze nestkasten vergroot de overlevingskans van jonge vogels.

Vivara Nestkast Woodstone groen 32

Deze ovaal gevormde houtbetonnen nestkast met invliegopening 32mm wordt bijzonder goed aangenomen..

Nestkast houtbeton half open groen

Deze nestkast is gemaakt van het duurzame materiaal houtbeton, genaamd WoodStone. Naast dat dit m..