Nestkast met WiFi camera

Artikel Nr.
10817
Op voorraad
€250,00 Ledenprijs €225,00
Apple Pay

De nestkast Icarus bestaat uit een houten nestkast en een full colour WiFi nestkast camera. De houten nestkast is speciaal ontwikkeld voor het plaatsen van een camera. Zo is er boven in de nestkast extra ruimte gecreëerd en een opening waar de kabel naar buiten kan.

De nestkast camera zelf verbind je via een app op je telefoon of tablet. Hiermee heb je altijd en overal zicht op de bewoners van deze nestkast. Hoe leuk is het om te zien hoe de vogels de komst van de jongen voorbereiden en uiteraard om te zien hoeveel eitjes er in het nestje liggen en later de geboorte van de jongen te mogen ervaren. Vanuit je luie stoel kun je het allemaal volgen zonder dat je het prille gezinsgeluk verstoort.

Het installeren van de camera is, zowel in de nestkast als digitaal, met de bijgeleverde instructieleaflet erg eenvoudig. Geef de nestkast een mooie plek in je tuin en geniet van de vogels die er hun gezin gaan stichten. Wil je meer informatie over het ophangen van een nestkast kijk dan op de volgende link: https://winkel.natuurpunt.be/nestkasten

Na het broedseizoen kun je deze nestkast aan de voorkant openen om het schoon te maken en zo is hij weer gereed voor een nieuw seizoen gezinsgeluk.

Klantbeoordelingen Klik hier om reviews te lezen