Wilde bosrank - 4 pack

Artikel Nr.
804524
Special Price €7,99 Prijs €15,96 Ledenprijs €7,99

De Wilde bosrank bloeit met prachtige witte kleine bloemetjes, die bovendien een heerlijke geur verspreiden. In de winter verliest deze plant het blad, maar is zeer winterhard. Hij groeit langs een schutting, muur of gevel. Voor het mooiste bloeiresultaat is het belangrijk om hem elk voorjaar flink terug te snoeien tot op zo’n 10 tot 20 cm boven de grond.

Deze plant leveren wij in een 11 cm pot. Het grote voordeel van een 11 cm pot is dat je binnen een jaar een mooie volgroeide plant hebt terwijl dat bij 9 cm potten vaak 2 jaar duurt.

Daarnaast zijn deze planten "On the way to PlanetProof". De potjes zijn gemaakt van gerecycled plastic, de trays waarin wij de planten bewaren worden weer gerecycled en de planten worden op een verantwoordelijke en groene manier geteeld. Meer informatie over onze planten en het PlanetProof keurmerk vind je hier.

Planten zijn een belangrijk onderdeel van een diervriendelijke tuin. Ze dragen bij aan een tuin waar tuindieren kunnen schuilen, eten, drinken en nestelen. Dit is niet alleen goed voor de tuindieren, maar ook nog eens leuk om te zien! Ook insecten zijn belangrijk in jouw tuin. Ze helpen bij de bestrijding van bladluis en bestuiven de bloemen, kruiden en fruitbomen. Je kunt de insecten in je tuin helpen door een insectenhuis op te hangen.

Onze planten zijn seizoensproducten en zijn helaas niet jaarrond beschikbaar. De planten worden tijdens het transport beschermd door een passende verpakking en een klein slokje water.

Meer informatie
Latijnse naam Clematis vitalba
Winterhard Ja
Meerjarig Ja
Maximale hoogte 5 m
Pot formaat P11 (Ø 11cm)
Verpakkingseenheid 4
Planten per m2 3
Plantkleur Wit
Positie in tuin Achter
Grondsoort Alle grondsoorten
Plantmaanden Jaarrond
Bloeimaanden Jun., Jul., Aug.
Standplaats Halfschaduw, Zon
Dier Bij, Insecten, Vogel
Klantbeoordelingen
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Wilde bosrank - 4 pack

De bundel bevat:

  • Wilde bosrank 4 keer Wilde bosrank
Bekijk Ook...