Zeezoogdieren van Europa

Artikel Nr.
0117463
Op voorraad
€24,95 Ledenprijs €22,45

Zeezoogdieren van Europa behandelt 41 soorten walvissen, dolfijnen en bruinvissen (Cetacea) en 9 soorten zeehonden uit het oostelijke deel van de Atlantische Oceaan (van de Kaapverdische eilanden in het zuiden tot Spitsbergen in het noorden), de Middellandse, Kaspische en Zwarte Zee.

Geschreven en geïllustreerd door een topteam van ervaren biologen en fotografen is 'Zeezoogdieren in Europa' een onmisbare gids voor iedereen die geïnteresseerd is in het zeeleven in deze regio. Deze gids behandelt voor elke soort de belangrijkste kenmerken en de verschillen met gelijkende soorten.

  • 41 soorten walvissen, dolfijnen, bruinvissen en 9 soorten zeehonden
  • de enige zeezoogdierengids voor Europa
  • meer dan 450 foto's, kaarten en tekeningen
  • waar en wanneer te zien?

Overzichtelijke kaarten brengen in beeld waar en wanneer de kans op het zien van soorten het grootst is. Ook zijn hotspots aangegeven. Robert Still is directeur van Wild Guides en succesvol auteur van natuurboeken. Hugh Harrop is professioneel natuurfotograaf en eigenaar van Shetland Wildlife Ecotours Tim Stenton is professioneel fotograaf, gespecialiseerd in walvissen. Luís Dias is voormalig marien bioloog en ervaren natuurfotograaf. Hij organiseert pelagische tochten vanuit Madeira.

Meer informatie
ISBN 9789050117463
Auteur Robert Still, Hugh Harrop
Taal Nederlands
Pagina's 208
Publicatiedatum November 2020
Uitgever KNNV Uitgeverij
Uitvoering Paperback
Klantbeoordelingen
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Zeezoogdieren van Europa
Bekijk Ook...