Zomerframboos geel 'Golden Everest'

• Koop 2 voor € 6,99 en bespaar 13%

Ledenprijs

• Koop 2 voor € 6,99 en bespaar 13%

De Golden Everest is een gele zomerframboos met bijzonder sterke eigenschappen. Hij geeft lichtgele, grote vruchten met een heerlijk zoete smaak. De productie is hoog. De vruchtjes zijn niet allemaal tegelijk rijp. Dit verspreidt het seizoen een beetje. Golden Everest is goed resistent tegen ziekten.

Onze planten zijn seizoensproducten en zijn helaas niet jaarrond beschikbaar. Onze planten worden verstuurd vanaf ons eigen veld en worden tijdens het transport beschermd door een passende verpakkingen en een klein slokje water.

Planten zijn belangrijk in een tuindiervriendelijke tuin. Ze dragen bij aan een tuin waar uw tuindieren kunnen schuilen, eten, drinken en nestelen. Dit is niet alleen goed voor uw tuindieren, maar ook nog eens leuk om te zien! Ook insecten zijn belangrijk in uw tuin. Ze helpen met de bestrijding van bladluis en bestuiven de bloemen, kruiden en fruitbomen. Je kunt de insecten in uw tuin helpen door een insectenhuis op te hangen.

Latijnse naam Rubus i. Golden Everest
Winterhard Ja
Meerjarig Ja
Maximale hoogte 150-200 cm
Pot formaat 2 liter (Ø 17cm)
Verpakkingseenheid 1
Plantkleur Geel
Bloeimaanden Mei, Jun.
Plukmaanden Jul., Aug., Sep.
Standplaats Halfschaduw, Zon
Dier Bij, Insecten