Zwarte Zonnebloempitten

Product Naam Aantal
Zwarte Zonnebloempitten 2,5 kg
Zwarte Zonnebloempitten 10 kg

Zwarte zonnebloempitten hebben, vergeleken met gestreepte zonnebloempitten, een hoger oliegehalte. Daardoor krijgen vogels meer energie binnen. De zorgvuldig geselecteerde zonnebloempitten zijn verder makkelijker te openen door kleine vogels.

Wanneer u de zwarte zonnebloemzaden aanbiedt, zullen vrijwel alle vogels deze zelf pellen om de kern op te eten. Duiven eten wel de hele pit op. De meeste vogels eten alleen de kern en ze pellen hun zaadjes op de voederplek of nemen het zaadje mee en doen het elders. Wanneer ze het op de voederplek doen, blijven de schillen achter. Wilt u geen afval in uw tuin, kies dan voor zonnebloemkernen. Wanneer u veel kleine vogeltjes in de tuin heeft, zijn gehakte zonnebloemkernen een nog betere keuze.

Onze zwarte zonnebloempitten onderscheiden zich op de volgende punten:

• volgroeide pitten met gegarandeerd het hoogste oliegehalte
  • zongedroogde pitten die de vogels makkelijk kunnen pellen
  • dubbel gereinigd, dus geen verontreiniging met andere (onkruid-)zaden
  • van Europese teelt
  • in onze fabriek op grootte gesorteerd voor optimale acceptatie door uw tuinvogels
Type voer Zadenmixen
Samenstelling zwarte zonnebloempitten
Geschikt voor Voedersilo, Voederhuis, Voedertafel, Grondvoeren
U plaatst een review over:Zwarte Zonnebloempitten