Planten (1)

Statiefdrager
Bijen
Geroezemoes in het gras
Een verhaal met een angel
Birding From The Hip A Sound Approach Anthology

Je eigen tuin omtoveren tot een waar natuurparadijs, dat kan met het aanbod bloemen en planten van Natuurpunt. Wij hebben een ruime keuze aan planten en bloemen die speciaal geselecteerd zijn voor het creëren van een diervriendelijke tuin. Denk daarbij bijvoorbeeld aan planten die vlinders aantrekken, zoals het speciale Vlinderbloemenmengsel. Maar ook in ons assortiment: struiken voor vogels en planten die insecten aantrekken. Natuurlijk adviseren wij je graag hoe je meer dieren naar jouw tuin kunt halen.

Met een aankoop fleurt u niet alleen uw eigen tuin op, maar steunt u ook het goede doel. Bijvoorbeeld door een van de Oxfam Grow Zadenmixen te planten, die we in samenwerking met Oxfam Novib hebben samengesteld.

Premium Krokus

De ‘Cream Beauty’ is een kleinbloemige krokus en heeft mooie koffieroomkleurige bloemen met e..

Trommelstok

De ‘Allium Spaerocephalum’ valt op door zijn roodpaarse bloemen. Deze dicht bij elkaar geplaa..