Betaalmethoden

Bij het plaatsen van je bestelling kan je gebruik maken van 4 betaalmethodes; Bancontact, Creditkaart, achteraf betalen via Klarna Pay Later of Apple Pay. Hieronder leggen we alle betaalmethodes kort uit.

Bancontact

Bancontact is de meest gebruikte betaalmethode van België en is eigenlijk een simpele online bankoverschrijving. De betaling wordt direct verrekend en je bestelling is ook meteen volledig verwerkt.

Meer info over Bancontact.


Creditkaart (Mastercard/Visa)

Wanneer je een bestelling plaatst met je creditkaart is je bestelling verzekerd via je creditkaart. Daarnaast wordt je bestelling ook direct verwerkt. Natuurpunt Winkel reserveert het bedrag op je creditkaart en het wordt automatisch afgeschreven.


Klarna Achteraf betalen (Pay later)

Heb je voor Klarna Achteraf betalen (Pay Later) als betaalmethode gekozen? Dan zal ze betaling van de bestelling volledig via Klarna lopen. De betaaltermijn krijg je in dat geval van Klarna te horen via de mail of de Klarna app. Normaal gesproken is het een betalingstermijn van 30 dagen. Voordat je gebruik kunt maken van Klarna Pay Later vraagt Klarna enkele gegevens voor een creditcheck. Mocht je niet door de check komen dan kan je helaas geen gebruik maken van Klarna en verzoeken we gebruik te maken van een andere betaalmethode.

Meer info over Klarna Pay Later.


Apple Pay

Apple Pay is een mobiele betaaldienst van Apple hiermee kan de gebruiker van Apple devices op het web betalingen verrichten. Het wordt ondersteund op iPhone, Apple Watch, iPad en Mac. Het digitaliseert en kan de chip van een krediet- of debetkaart vervangen.

Meer info over Apple Pay.