Over ons

Missie en visie
Het is waar dat er zelfs in Vlaanderen nog veel open ruimte is. In de meeste streken is er voldoende groen om te wandelen, te fietsen en te genieten. Maar heel wat zeldzame planten en dieren hebben meer nodig dan open ruimte en groen. Vooral de kwaliteit van de natuur is een probleem. Zeer veel planten en dieren kunnen niet meer overleven in onze Vlaamse natuur door problemen zoals verdroging, overbemesting, versnippering… Daarom ijvert Natuurpunt steeds voor grote, robuuste natuurgebieden, waar zeldzame soorten voldoende ruimte hebben. Natuurpunt is actief in bijna 500 aankoopprojecten in heel Vlaanderen en Brussel. Aankopen van grond blijft nog steeds de meest duurzame maar ook dure oplossing om de natuur te behouden.
Lees meer over Natuurpunt op: www.natuurpunt.be


Onze webshop en de samenwerking met CJ Wildbird Foods
Op de nieuwe webshop van Natuurpunt vind je vele producten waarmee je nog meer van de natuur kunt genieten en deze beter leert kennen. De artikelen zijn geselecteerd op kwaliteit en helpen om het kijken naar vogels nog leuker te maken. Ook kun je jouw eigen tuin natuurvriendelijker inrichten met deze producten. Het assortiment wordt met regelmaat uitgebreid, dus bekijk deze shop om altijd de meest actuele producten aan te treffen.


CJ Wildbird Foods Europe BV
Alle bestellingen, de afhandeling daarvan en de facturatie wordt door onze partnerCJ Wildbird Foods Europe BV verzorgd. Dit bedrijf is door Natuurpunt geselecteerd vanwege de uitstekende kwaliteit in dienstverlening en hun goede reputatie. Tevens heeft CJ Wildbird Foods veel ervaring op het gebied van producten voor vogels en andere dieren waar jij als natuurliefhebber van kunt genieten. Voor jou als klant biedt deze samenwerking meerdere voordelen:

  • Snellere leveringen: binnen 2 werkdagen wordt jouw bestelling verzonden, vaak sneller.
  • Groter assortiment: meer artikelen o.a. buitenlandse boeken en ook optiek
  • Betere service afhandeling: goede bereikbaarheid en snelle afhandeling bij vragen over jouw bestelling. De service medewerkers zijn direct gevestigd bij het magazijn en de verzendafdeling. Zij zitten klaar om al jouw vragen over het assortiment te beantwoorden.


Gewijzigd bankrekeningnummer
Het bankrekeningnummer voor je betaling(en) is gewijzigd. Gebruik het volgende nummer voor betalingen van uw bestellingen:
rekeningnummer NL36 RABO 0144 2134 78 t.n.v. CJ Wildbird Foods Europe BV h.o.d.n. Natuurpunt. 
Tip: zet deze gegevens direct in het adresboek van je internet bankieren programma.

CJ Wildbird Foods Europe BV
Energieweg 16
5804 CE Venray
Nederland

Telefoon: 015-43 16 88
KvK-nummer: 81114931
BTW: NL 861937661B01
BIC: RABONL2U

Veel plezier met het winkelen bij de Natuurpunt webwinkel!