Het dwarse vogelboek
Minigids Eetbare bloemen
Welke boom is dat? Nieuwe versie
Veldgids Europese zoogdieren

Laat de dierenwereld tot leven komen en geef deze schitterende beelden een mooie plek in uw huis of tuin. Ze zijn gemaakt van duurzaam polystone en van hoge kwaliteit.

Bosuil op standaard

Deze bosuil is een levensechte miniatuur. Het is gemaakt van het duurzame polystone en afgewerkt ..

Kerkuil op standaard

Deze kerkuil is een levensechte miniatuur. Het is gemaakt van het duurzame polystone en afgewerkt..