Boek (2)

Sneeuwuil op standaard
Oehoe op standaard
Kerkuil op standaard

Natuurpunt heeft een groot assortiment van producten voor al uw tuindieren: eekhoorns, egels, vleermuizen, andere zoogdieren, insecten en amfibieën. Zo trekt u meer van deze tuindieren naar uw eigen tuin en helpt u ze om te overleven.

Insectenhotel

Dit insectenhotel is geschikt voor verschillende insecten. Zo vormen de verschillende buisjes een..

Muizenval type Trip-Trap

De muizenval Trip Trap is dé diervriendelijke wijze om een muis te vangen. Plaats iets lekkers ac..