Metalbird XXS 3-pack small
Metalbird steenuil
Metalbird zwaluw
Metalbird XXS roodborst 3-pack
Een tuin voor bijen en vlinders

Uw eigen tuin omtoveren tot een waar natuurparadijs, dat kan met het aanbod bloemen en planten van Natuurpunt. Wij hebben een ruime keuze aan planten en bloemen die speciaal geselecteerd zijn voor het creëren van een diervriendelijke tuin. Denk daarbij bijvoorbeeld aan planten die vlinders aantrekken, zoals het speciale Vlinderbloemenmengsel. Maar ook in ons assortiment: struiken voor vogels en planten die insecten aantrekken. Natuurlijk adviseren wij graag hoe u meer dieren naar uw tuin kunt halen. Met een aankoop fleurt u niet alleen uw eigen tuin op, maar steunt u ook het goede doel.

Meer informatie over planten.

Adderwortel

De naam adderwortel is afgeleid van de slangachtige wortel. De plant komt in Nederland in het wil..

Bijenweelde abrikoos

Bijenweelde abrikoos behoort tot een compleet assortiment van rozen die speciaal ontwikkeld zijn ..