RSPB Birds of Britain and Europe
Over de bijen en de bloemen
De 101 mooiste vogelkijkgebieden van Nederland
Dopper roze

Je eigen tuin omtoveren tot een waar natuurparadijs, dat kan met het aanbod bloemen en planten van Natuurpunt. Wij hebben een ruime keuze aan planten en bloemen die speciaal geselecteerd zijn voor het creëren van een diervriendelijke tuin. Denk daarbij bijvoorbeeld aan planten die vlinders aantrekken, zoals het speciale Vlinderbloemenmengsel. Maar ook in ons assortiment: struiken voor vogels en planten die insecten aantrekken. Natuurlijk adviseren wij je graag hoe je meer dieren naar jouw tuin kunt halen.

Met een aankoop fleurt u niet alleen uw eigen tuin op, maar steunt u ook het goede doel. Bijvoorbeeld door een van de Oxfam Grow Zadenmixen te planten, die we in samenwerking met Oxfam Novib hebben samengesteld.

Adderwortel

De naam adderwortel is afgeleid van de slangachtige wortel. De plant komt in Nederland in het wil..

Braam 'Black Satin'

Deze soort produceert grote sappige aromatische vruchten. De stengels die dit jaar groeien dragen..