Premium No Mess 12,5 kg
Berken nestkast half open
Leica Trinovid HD 10x42
Prijs: € 1.149,00

Je eigen tuin omtoveren tot een waar natuurparadijs, dat kan met het aanbod bloemen en planten van Natuurpunt. Wij hebben een ruime keuze aan planten en bloemen die speciaal geselecteerd zijn voor het creëren van een diervriendelijke tuin. Denk daarbij bijvoorbeeld aan planten die vlinders aantrekken, zoals het speciale Vlinderbloemenmengsel. Maar ook in ons assortiment: struiken voor vogels en planten die insecten aantrekken. Natuurlijk adviseren wij je graag hoe je meer dieren naar jouw tuin kunt halen.

Met een aankoop fleurt u niet alleen uw eigen tuin op, maar steunt u ook het goede doel.

Meer informatie over planten.

Cottage tuin Sierui pakket

Het cottage concept is een oude, traditionele manier om een informele tuin te creëren. De mix van..

Actieprijs: € 6,99
Plant-o-mat bloembak - Narcis