Beginnen met vogels voeren - pakket C

Artikel Nr.
B-31099-11061
Special Price €30,59 Prijs €35,98 Ledenprijs €30,59

Dit pakket bestaat uit:

 • Voedersilo Apollo 4 openingen
  Comfortabel en veilig voeren van jouw tuinvogels, dat was de gedachte bij het ontwerp van deze voedersilo Apollo. De onderzijde, de deksel en de poortjes kun je eenvoudig losmaken met het unieke Click & Go systeem. Zo kun je de silo eenvoudig demonteren, schoonmaken, in elkaar zetten en vullen zonder dat je hiervoor speciaal gereedschap nodig hebt.
  De unieke ventilatiering in de deksel voorkomt condensatie in de voedersilo, waardoor het voer langer vers blijft. De zitringen zorgen ervoor dat de vogels vanuit een natuurlijke houding (voorwaarts) kunnen eten. De afstand tussen de openingen zorgt er voor dat de vogels op voldoende afstand uit elkaar zitten, waardoor ze rustiger kunnen eten.
  Capaciteit: 450 gram
 • Hi-energy No Mess
  Dit voedzame vogelvoer is samengesteld uit ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit om zo jouw tuinvogels het hele jaar door gezond te houden. Bij deze mix zijn de schillen van de zonnebloempitten verwijderd, zo kunnen vogels direct eten en blijven er geen restjes achter. Dankzij het verwijderen van de schillen en/of breken van de zaden kiemen ze niet meer. Je treft dus ook geen onkruid aan op de voederplek.
  Inhoud: 1,5 liter (840 gram)
Klantbeoordelingen Klik hier om reviews te lezen

De bundel bevat:

 • Voedersilo Apollo 4 openingen 1 keer Voedersilo Apollo 4 openingen
 • Hi-energy no mess 1,5 liter (840 gr) 1 keer Hi-energy no mess 1,5 liter (840 gr)