Marter Protect ®

Artikel Nr.
957340125
Op voorraad
€114,99 Ledenprijs €103,49

Let op! Dit product mag alleen geïnstaleerd worden door een professionele automonteur!

Marter Protect® type 1 Plus Professionele bescherming voor auto en dier. Heb je schade aan je auto (motor) door steenmarters? Dan is onze Marter Protect® de oplossing!

Met de opkomst van de steenmarter in Nederland en België ontstond een nieuw fenomeen: de ‘automarter’. Steenmarters vertonen een sterk territoriaal gedrag en laten geurmerken achter op objecten, zoals bijvoorbeeld auto’s. Vooral in de paartijd wordt dit veelvuldig gedaan. Als mensen dan met auto’s gaan rijden, worden deze geurmerken in andere territoria gebracht. Steenmarters denken dan dat er vreemde marters zijn binnengedrongen en reageren er heftig op door in auto-onderdelen te bijten zoals kabels. Ook speels gedrag van jonge steenmarters wordt genoemd als mogelijke oorzaak.

De oplossing voor dit probleem en het voorkomen van schade aan jouw auto (motor) is het installeren van onze Marter Protect® , type 1 Plus. Laat dit hoogspanningsapparaat in de motorruimte monteren. Het werkt volgens het principe van een schrikdraad. Enkele metalen plaatjes worden op strategische plaatsen in de motorruimte aangebracht waardoor de steenmarter een lichte elektrische schok voelt wanneer hij in de motorruimte kruipt. De schok is voor de marters alleen vervelend en verwondt of doodt ze niet.

Technische gegevens:

  • Bedrijfsspanning: 12V (autoaccu)
  • Gemiddels stroomverbruik: 3mA
  • Uitgangsspanning: 180-300V
  • Temperatuurbereik: -40 tot +80 graden celcius
  • Zekering in zekeringshouder: 500mA F

 

Klantbeoordelingen Klik hier om reviews te lezen