Startpakket Insectenzomer

Artikel Nr.
B-startpakket-insectenzomer
Special Price €31,58 Prijs €39,48 Ledenprijs €31,58

De hele zomer lang kan je insecten bestuderen met dit Insectenzomer Startpakket.

De Zakgids Dagvlinders is dé veldgids om dagvlinders in Nederland en Vlaanderen te leren kennen. Dankzij meer dan 600 tekeningen van gerenommeerd natuurillustrator Richard Lewington, kun je de vlinders in de verschillende levensstadia in hun leefomgeving zien. Heldere informatie en verspreidingskaartjes helpen je om gericht op zoek te gaan. Handig om mee te nemen bij wandelingen, fietstochten, excursies of om vlinders in je eigen tuin te herkennen en determineren.

Wil je insecten close-up bestuderen? Het insecten vergrootglas Darwin is ideaal om ook grotere of heel beweeglijke insecten te bekijken. Het vergrootglas aan de bovenkant vergroot driemaal. Door de luchtopeningen ondervinden de insecten geen schade van een kort verblijf in deze bekerloep.

Insecten krijgen het steeds moeilijker om goede schuilplaatsen te vinden. Ze zijn nochtans onmisbaar voor de natuur. Met het Natuurpunt combikastje vlinder/bij help je de insecten in jouw tuin een handje. Je geeft ze onderdak en zorgt ervoor dat ze zich op een natuurlijke manier kunnen voortplanten. Een perfecte thuis voor vlinders, sluipwespen en solitaire bijen. Deze laatste helpt je graag bij de bestuiving van je tuinplanten. Plaats het insectenhotel op een zonnige plek in de buurt van bloeiende planten.

Dit pakket is ideaal voor jouw deelname aan de Insectenzomer! Kijk voor meer informatie op www.insectenzomer.be

Dit pakket bestaat uit:

Klantbeoordelingen Klik hier om reviews te lezen

De bundel bevat:

  • Natuurpunt combikastje Vlinder/Bij 1 keer Natuurpunt combikastje Vlinder/Bij
  • Darwin insecten vergrootglas 1 keer Darwin insecten vergrootglas
  • Zakgids Dagvlinders 1 keer Zakgids Dagvlinders