Swarovski BTX oculairmodule

Artikel Nr.
96201
Op voorraad
€2.840,00 Ledenprijs €2.556,00
Apple Pay

De levertijd van deze oculairmodule is enkele dagen langer dan onze standaard levertijd.

De Swarovski BTX oculairmodule bundelt het gezichtsvermogen van beide ogen. Dit levert een nog natuurlijker beeld op. De BTX beschikt over field flatterner-lenzen die een haarscherp beeld opleveren van rand tot rand. De oogdoppen zijn gelijk aan die van de EL 32 verrekijkers. De oculairs kunnen eenvoudig naar je eigen pupilstand ingesteld worden. De oogdoppen kunnen aangepast worden, zodat de BTX ook geschikt is voor brildragers. De BTX oculairmodule is uitgerust met een hoofdsteun. Deze kan traploos worden aangepast aan iedere hoogte en zorgt voor een goed gerichte blik zodat je lang en comfortabel door de scoop kunt kijken. Ook heeft de module een vizierhulp. De zoekcirkel helpt je bij het inzoomen op het gewenste object. Zowel de hoofdsteun als het vizier zijn, indien gewenst, makkelijk te verwijderen.

De BTX oculairmodule kan gekoppeld worden aan de bestaande ATX objectiefmodules: 65, 85 en 95 mm. Bij het koppelen van de BTX krijg je bij de 65 en 85 mm combinaties een 30x vergroting en bij de 95 mm een 35x vergroting. Er is een vergrotingsextender ontwikkeld, die het beeld 1,7x vergroot. Zo kom je bij de 65 en de 85 mm op 50x en bij de 95 mm op 60x vergroting.

De voordelen van de Swarovski BTX oculairmodule op een rijtje:

  • Fantastisch natuurlijk en helder beeld.
  • Hoofdsteun werkt prettig en is makkelijk te verstellen.
  • Met twee ogen kijken door de telescoop levert een geweldige ervaring op. Het lijkt alsof je meer ziet. Zo is het lang achter elkaar scopen veel prettiger dan door de ATX.
  • Zeer geschikt voor zeetrek, tellen van groepen vogels en scannen van oppervlaktes; door de rustige wijze van met beide ogen kijken kun je langer onafgebroken kijken en meer details waarnemen.
Meer informatie
Objectiefdiameter 21 mm
Vergroting 30x
Kleurcorrectie lens nee
Field flattener lens ja
Drukwaterdicht ja
Digiscoping ja
Statiefaansluiting 3/8"
Kantelbaar ja
Opties vervangbare twist-up
Garantie 10 jaar
Gewicht 1420 gr
Klantbeoordelingen Klik hier om reviews te lezen
Bekijk Ook...