Tuinieren met wilde planten

Artikel Nr.
6156084
Op voorraad
€19,90 Ledenprijs €17,91

Iedere dag genieten van een weelderige bloemrijke tuin met de vele dieren die daar leven zoals vogels, salamanders, kikkers, muizen, vlinders en wilde bijen. Een tuin vol leven, een stukje natuur zelfs midden in een dorp of stad. Juist die kleine stukjes natuur in een stedelijke omgeving zijn heel belangrijk. Dieren vinden er voedsel en plekken om te schuilen en zich voort te planten. Mensen vinden er ontspanning en verwonderen zich over de ongelooflijke verscheidenheid en vernuftigheid van de natuur.

Wil jij ook zo’n eigen stukje natuur creëren? Het kan overal. Echt niet alleen als je een flink stuk grond bezit, ook in je kleine stadstuin, op je dakterras of balkon is er veel mogelijk. Maar hoe moet je beginnen? Wat kun je het beste doen? En welke planten zijn niet alleen leuk voor dieren, maar vooral ook voor jou?

In Tuinieren met wilde planten staan alle antwoorden! Martin Stevens legde de basis voor zijn uitgebreide plantenkennis bij de Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie. Als beheerder van een bezoekerscentrum van Natuurmonumenten legde hij een heemtuin aan en bracht zijn liefde voor de natuur over op vele bezoekers. Nu kweekt hij wilde planten en is actief betrokken bij het Levend Archief en Wilde Weelde.

ISBN: 9789056156084 

Meer informatie
ISBN 9789056156084
Auteur Martin Stevens, Marlies Huijzer
Taal Nederlands
Pagina's 192
Publicatiedatum December 2020
Uitgever Uitgeverij Noordboek
Uitvoering Paperback
Klantbeoordelingen
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Tuinieren met wilde planten
Bekijk Ook...