Wat zingt daar?

Artikel Nr.
0117425
Op voorraad
€17,50 Ledenprijs €15,75
Apple Pay

Een prettige vogelgids voor iedereen die vogels aan hun zang wil leren herkennen. Ideaal voor beginners! Veel mensen kennen de vogels wel aan hun verenkleed, maar hebben moeite om ze te herkennen aan hun geluid. Deze gids behandelt de zang van de meest algemene vogels van tuin en park. Daarbij volgen we de maanden van het jaar.
De geluiden van de vogels worden uitgelegd aan de hand van uitgebreide beschrijvingen, notenschrift, ezelsbruggetjes en interessante weetjes.

Een vereenvoudigde determinatiesleutel, een vogelzangkalender en overzichten van vogels per biotoop en vogelzang per etmaal completeren het geheel. Met prachtige tekeningen van Elwin van der Kolk.
Aanvullend kun je de app 'BirdSounds Europe' downloaden. Deze uitgebreide app biedt via de collectie 'Wat zingt daar?' gemakkelijk toegang tot de in het boek beschreven geluiden. 'BirdSounds Europe' is voor de iPhone verkrijgbaar via de appstore en voor Android-toestellen via de Play Store.

Ideaal om vanuit eigen huis de vogelgeluiden te leren kennen, maar ook voor cursussen vogelzang. Een samenwerking van Vogelbescherming Nederland, SOVON en BirdSounds Europe.

Meer informatie
ISBN 9789050117425
Auteur Dick de Vos
Taal Nederlands
Pagina's 128
Publicatiedatum Mei 2020
Uitgever KNNV Uitgeverij
Uitvoering Paperback
Klantbeoordelingen Klik hier om reviews te lezen