Geluk zit in een groen hoekje

Artikel Nr.
9789050118347
Op voorraad
€24,95 Ledenprijs €22,45

Met originele ideeën voor terras, balkon en geveltuin. Met een tuin heb je geluk! Je kunt er zitten, werken, spelen en eten wanneer en zo lang je maar wilt. En je eigen buitenplek wordt natuurlijk pas echt leuk als je groen om je heen hebt. Maar planten, bloemen, bomen, gras? Daar heb je toch groene vingers voor nodig? Elke dag tijd voor het onderhoud? En een flinke portemonnee voor een architect of hovenier? Welnee! Vergroenen kan echt iedereen.

Stap voor stap, steeds een (mini)project erbij. Zo krijg je al snel heel veel plezier in tuinieren en wordt je eigen tuin een heerlijke groene plek waar je lekker pauze kunt nemen van je drukke leven. Dus pak een stoel, sla dit boek open en laat je inspireren.

  • Inspiratie voor je eigen groene hoekje
  • Voor iedereen met een tuin, terras of balkon
  • Groene vingers zijn niet nodig

Suzanne de Boer en Nicolien de Rooij delen twee passies: tuinieren en schrijven. Nicolien combineert een moes-, speel- en dierentuin op de 66 vierkante meter achter haar huis. Suzanne komt vlinders en andere fladderaars tegemoet in haar volkstuin in Amsterdam. Met Geluk zit in een groen hoekje hopen zij iedere geluksvogel met een (gevel)tuin, balkon of (dak) terras te inspireren. Want met meer groen om je heen wordt het leven zo veel leuker.

Meer informatie
ISBN 9789050118347
Auteur Suzanne de Boer, Nicolien de Rooij
Pagina's 192
Publicatiedatum 2021
Uitgever KNNV
Uitvoering Hardcover
Klantbeoordelingen Klik hier om reviews te lezen
Bekijk Ook...