Swarovski CL Pocket 10x25 groen met Wild Nature accessoire pakket

Artikel Nr.
96092
Op voorraad
€830,00 Ledenprijs €747,00

De CL Pocket is een inklapbare, compacte verrekijker met een voortreffelijke optische kwaliteit. Hij biedt maximaal kijkcomfort, zelfs bij langdurig gebruik, en ligt perfect in de hand. Deze compacte verrekijker is een krachtige alleskunner.

De CL Pocket biedt een keur aan toepassingsmogelijkheden – of je nu een rustige wandeling maakt, of kiest voor een stevige tocht in de bergen of een avontuurlijke reis. Deze compacte kijker is toonaangevend in de compacte klasse en de ideale metgezel voor alle outdoor liefhebbers. De hoogwaardige precisieoptiek garandeert dat je, zonder dat je ogen vermoeid raken, op een ontspannen manier dieren in het wild kunt observeren, terwijl je toch elk detail kunt zien. De kijker heeft een bijzonder groot gezichtsveld en is volledig geschikt voor brildragers. De voortreffelijke randscherpte en hoge transmissie zorgen voor contrastrijke, scherpe, kleurechte beelden die je niet snel zult vergeten.

Het intelligente, ergonomische ontwerp en de handzame beschermende behuizing garanderen maximaal kijkcomfort. Met een gewicht van slechts 350 g en een lengte van 110 mm past de CL Pocket gemakkelijk in een kleine tas. Het moderne ontwerp in de kleur groen wordt gecombineerd met een bijpassende, beschermende, kleine tas, die voorzien is van een draagriem, een microvezeldoekje en een oculairbeschermkap.

Het robuuste ontwerp met verbeterde dubbele brug en stevige aluminiumbehuizing beschermt de fijn afgestelde optiek, terwijl de inert gasvulling voorkomt dat water en stof de kijker binnendringen. Deze ontwerpkenmerken, gecombineerd met de juiste zorg, maken van de CL Pocket een extreem robuust en duurzaam product.

De CL Pocket tevens verkrijgbaar met een vergroting van 8x25 en in de kleur antraciet.

  • 25 to +55 °C Operationele temperatuur
  • 30 to +70 °C Bewaar temperatuur
  • 13 ft / 4 m waterdiepte (inert gasvulling Submersion tightness)
Meer informatie
Objectiefdiameter 25 mm
Vergroting 10x
Pupiluittrede 2,5 mm
Oogafstand 17 mm
Close focus 2,5 m
Gezichtsveld op 1.000 meter 98 m
Beeldhoek 5,6°
Schemergetal 15.8
Dioptrie compensatie (min-max) +/- 5
Drukwaterdicht ja
Garantie 10 jaar
Gewicht 350 gr
Lengte 110 mm
Breedte 98 mm
Hoogte 46 mm
Klantbeoordelingen
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Swarovski CL Pocket 10x25 groen met Wild Nature accessoire pakket
Bekijk Ook...