Weleda arnica massageolie 100ml

Artikel Nr.
976900190
Op voorraad
€12,99 Ledenprijs €11,69

Arnica massageolie stimuleert de doorbloeding. Bij gebruik voor het sporten helpt Arnica Massageolie spierkrampen en stijfheid voorkomen. Na lichamelijke inspanning zorgt het verwarmende effect van de olie ervoor dat de spieren goed ontspannen. Tegelijkertijd wordt de natuurlijke regeneratie van de huid gestimuleerd, waardoor deze gezond en elastisch blijft. Ook bij stijve nek en schouders brengt Arnica Massageolie verlichting. Dit product wordt dan ook sterk aanbevolen door fysiotherapeuten en sportartsen.

Hoe te gebruiken? Te gebruiken bij het sporten door voor de inspanning dun aan te brengen en na de inspanning voor een uitgebreide, langzame massage. Als lichaamsverzorging te gebruiken door na het douchen of een bad op de nog vochtige huid aan te brengen. Giet enkele druppels in de handpalm en wrijf beide handpalmen tegen elkaar. Verdeel de olie over het hele lichaam tot deze helemaal opgenomen is.

Ingrediënten: zonnebloemolie, olijfolie, compositie van natuurlijke etherische oliën, extract van arnicabloesem, berkenbladextract, limoneen, linalool, geraniol, coumarin.

Klantbeoordelingen Klik hier om reviews te lezen